ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ, ΕΜΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ
Τομείς πελατών

Τομέας Κατασκευών

Η Phoenix FS παρέχει τη δυνατότητα φυσικής φύλαξης εργοταξίων σε 24ωρη βάση, αλλά και σχεδιασμό και εγκατάσταση όλων των συστημάτων πρόσβασης, ασφαλείας και πυρασφάλειας σε νέες κατασκευές. Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται οικίες, καταστήματα λιανικής πώλησης μικρά και μεγάλα, εργοστασιακές εγκαταστάσεις, φωτοβολταϊκά πάρκα κ.λπ.

Πολιτισμός

Μουσεία, Θέατρα αλλά και μαζικές πολιτιστικές εκδηλώσεις (εκθέσεις, συναυλίες κ.λπ.) καλύπτονται με έμπειρο στη διαχείριση πλήθους προσωπικό. Επίσης παρέχονται τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ασφαλείας και τηλεπαρακολούθησης για χώρους εκθέσεων κ.λπ.

Εκπαίδευση

Ανάμεσα στους πελάτες της Phoenix FS περιλαμβάνονται Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Φοιτητικές Λέσχες στα οποία παρέχεται φυσική φύλαξη με προσωπικό ειδικά εκπαιδευμένο για την διαχείριση της ασφάλειας σε ένα περιβάλλον με πολλούς νέους.

Ενέργεια

Τόσο μεγάλες εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, όσο και μικρότερες μονάδες, μπορούν να καλυφθούν με φυσική φύλαξη αλλά και με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα απομακρυσμένου ελέγχου και παρακολούθησης. Ιδιαίτερα στον τομέα των φωτοβολταϊκών πάρκων, η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας με προσωπικό φύλαξης, αλλά και συστήματα τηλεπαρακολούθησης για πλήρη έλεγχο των εγκαταστάσεων.

Εκδηλώσεις

Η Phoenix FS έχει μεγάλη εμπειρία στην ασφάλεια μαζικών εκδηλώσεων (αθλητικών, καλλιτεχνικών, πολιτιστικών, συνεδρίων κ.λπ.). Με έμφαση στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία μεγάλων ή μικρότερων διοργανώσεων, ώστε η εκδήλωση να διεξαχθεί απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα ή παράπονα. Είτε με σταθερές συνεργασίες με χώρους εκδηλώσεων, είτε σε μεμονωμένες περιπτώσεις μεγάλων γεγονότων, η Phoenix FS είναι ο κατάλληλος συνεργάτης.

Οικονομία

Μεγάλα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα μπορούν να βρουν στη Phoenix FS τον έμπιστο συνεργάτη για την ασφάλεια τόσο με προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο, όσο και με ηλεκτρονικά συστήματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, από συστήματα πρόσβασης έως παγίδες χρηματοκιβωτίων, μπουτόν πανικού κ.λπ.

Υγεία

Μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα, ιδιωτικά και δημόσια, εμπιστεύονται την ασφάλεια των ασθενών και του προσωπικού στη Phoenix FS. Από τον έλεγχο της εισόδου έως και το σύστημα πρόσβασης στα χειρουργεία, η εταιρεία μπορεί να καλύψει όλες τις παραμέτρους ασφάλειας ενός μεγάλου ή μικρότερου νοσοκομείου, κέντρου υγείας ή διαγνωστικού κέντρου.

Τουρισμός

Η ασφάλεια των πελατών γίνεται όλο και σημαντικότερη για τα ξενοδοχεία. Η εταιρεία μπορεί να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για τη διακριτική ασφάλεια σε τέτοιους χώρους.

Βιομηχανία

Οι σύγχρονες βιομηχανικές μονάδες απαιτούν πολύπλοκα σύστημα ασφάλειας με συνδυασμό επανδρωμένης και ηλεκτρονικής ασφάλειας. Η εταιρεία είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για μονάδες κάθε μεγέθους.

Γραφεία

Η Phoenix FS εκπαιδεύει το προσωπικό της ώστε να καλύπτει οποιεσδήποτε υποστηρικτικές εργασίες απαιτούνται για τη λειτουργία ενός Σύγχρονου Γραφείου ή κτιρίου Γραφείων (Reception, Security κ.λπ.) Ταυτόχρονα παρέχει και όλο τον τεχνολογικό εξοπλισμό που θα εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του χώρου (ασφάλεια, πυρασφάλεια, πρόσβαση, ωρομέτρηση προσωπικού κ.λπ.)

Μεταφορές

Η πρόκληση της εποχής μας είναι η ασφάλεια των δημόσιων μεταφορών. Στα πλαίσια των σύγχρονων απαιτήσεων, η Phoenix FS παρέχει προσωπικό για τη φύλαξη συγκοινωνιακών κόμβων (σταθμών κ.λπ.) και τα απαραίτητα ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης και ασφάλειας τέτοιων χώρων.

Κατοικίες

Κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, εξοχικές κατοικίες έχουν ανάγκη ασφάλειας με σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα, με δυνατότητα ελέγχου της κατάστασης από μακριά. Είτε πρόκειται για ένα αξιόπιστο σύστημα συναγερμού με σύνδεση στον Κεντρικό Σταθμό της εταιρείας, ο οποίος ειδοποιεί άμεσα τον ιδιοκτήτη και την Αστυνομία για οποιοδήποτε συμβάν, είτε πρόκειται για ένα σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου στο οποίο ο ιδιοκτήτης μπορεί να έχει πρόσβαση ακόμα και από ένα smartphone, η Phoenix FS έχει τη λύση. Αλλά και για τη φυσική φύλαξη μιας κατοικίας ή ενός συγκροτήματος οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι στο προσωπικό μας θα βρουν την αποτελεσματικότητα και την εχεμύθεια που απαιτούν.